Dom > o nama

О нама

Зибо Таичи Индустријски емајл Цо, доо је основана 1995, и био је посвећен развоју читав низ обложену стаклом хемијске опреме процеса, као и угљен челика, титанијума челика и нерђајућег челика судова под притиском за различите индустрије од тада. Сада, ми смо одрасли у специјализовани произвођач реактор обложен стаклом, обложену стаклом резервоара, обложену стаклом измењивача топлоте, и многи други обложену стаклом опреме и делова. Напредна стаклену облогу технологија, поуздан квалитет производа и неупоредив цена и услуга су нам донели велики углед међу купцима.


У овом тренутку, Таичи покрива укупну површину од 170.000 квадратних метара, укључујући и 110,000м2 радионице. Са највише до-то-дате обложену стаклом опреме за производњу технологије, опреме и преко 1000 запослених, укључујући више од 300 професионалних техничара, држимо капацитет за производњу 30.000 комплета обложену стаклом опремом годишње. Ми смо били додуше највећи произвођач опреме обложен стаклом у Кини са нето имовином од 500 милиона јуана. Годишња производња и продаја Таији обложен стаклом челичних опреме су 30% више од збира који од такмичара у Кини. Изузетан трајност нам помаже да освоји поверење корисника и похваљени у земљи и иностранству.


Таији је добила лиценце за пројектовање и производњу за Национална класа И, ИИ, ИИИ судова под притиском, а ми смо први у индустрији у Кини да добију амерички АСМЕ сертификат, сертификат Европске ПЕД и руски РТН сертификат, као и ИСО9001 сертификат и ИСО14001 Потврда. А, имамо обложен стаклом производњу опреме лиценцу и дозволу за слободан увоз и извоз. Поред тога, Таичи је награђен титулом Шандонг Стар предузећа и Шандонг познатог бренда за обложену стаклом опремом. Стотине уверења о почасти одобрено је Таији, и због наше иновације које смо добили 36 модела за патенте за наш обложену стаклом опремом. Континуиран развој нових производа и напредна технологија чини Таији далеко испред у у оборудование индустрији обложену стаклом.


У основу врхунског квалитета производа и људски након продаје, Таичи је освојила поверење купаца у земљи и иностранству. Тренутно, наш обложен стаклом опрема је продата у више од 30 земаља и региона, укључујући САД, Француске, Русије, Летоније, Бразила, Јужне Африке, Аргентине, Чилеа, Турске, Грчке, Шпаније, Тајланда, Јапана, Јужне Кореје, Египат , Индија, итд od свог оснивања, Таичи је направио иновације науке и технологије као мото компаније. Ово промовише континуирано побољшање технологије и чува Таији увек у водећем области опреме индустрије обложену стаклом.