Dom > o nama > Корпоративна култура

Таији је прво предузеће у кинеској индустрији стаклених облога да положи ИСО14001 сертификацијски тест. Његово окружење зеленила је као врт, са птичијим твиттерингом и мирисом цвијећа. Чисто производно окружење гарантује врхунски квалитет производа. У годинама развоја, трудимо се да изградимо складну и корпоративну културу усмерену ка запосленима.


1. Особље
"Напорно радите на послу и уживајте у животу након посла" је оно што је Таији пратио. Таији придаје велику важност животу особља. Сматра особље као чланове породице, пружајући им првокласну радну средину, високу стандардну особље, комфорне апартмане и рекреативне спортске објекте. Због тога особље осећа топлину породице Таији.
У 2006. години компанија је уложила више од 80 милиона РМБ-а за изградњу станова запослених око 60.000 квадратних метара. Свака особа има простор од 50 квадратних метара. Телевизор, интернет, купатило, креветић за кревет, клима уређај, гријање и столице су на располагању. Стамбени простор је опремљен и 3Д кино-казалиштем, малим супермаркетом, дечијим игралиштем, клиником за здравље, шаховом собом, теретаном, столном тениском салом, билијарском салом, бадминтон салом, кошаркашким игром, отвореном фитнес опремом итд. Различите културне и спортске Активности се обогаћују како би се обогатио живот особља.


2. Стратегија за таленте
Таији такође обраћа пажњу на обуку менаџмента и техничког особља. Уложили смо 60 милиона РМБ-а да сваком од наших главних руководилаца и инжењера и техничара пружимо градску кућу величине 160м2. Свака особа добија врхунски аутомобил, кућну декорацију и телевизор високог квалитета од 60 инча. Одредбе су такође предвиђене кадровским и техничким особљем који могу узети слободне позиције након пензионисања у Саниа Хеалтх Ресорт у који је инвестирао Таији. Обезбеђују се накнаде авио карата и остали трошкови. Низ политика подстиче наше запослене да воле компанију и уједине као један. Одговорност особља гарантује висококвалитетну опрему за стаклену облогу и услуге Таији.


3. Клијент први
Клијент прво, никада не варајте! Већ више деценија, већина бивших купаца је била сведок историје развоја Таији и уживала у нашим услугама интегритета. Они увек подржавају Таији, без обзира на ситуације. Нови купци Таији такође расте све више.

4.jpg

Особље игра Таи Цхи


5.jpg

Творничка прослава


6.jpg

Тренинг борилачких вештина


7.jpg

Таији стипендија за студенте


8.jpg

Таији Цхорус


9.jpg

Особље које живи у кварту


10.jpg

Поглед на станарско подручје


11.jpg

Одмор у Саниа


12.jpg

Особље ГИМ


13.jpg

Дечје игралиште


14.jpg

Особље станова


15.jpg

Високо квалитетно становање за кључне запослене