Dom > Производња

Сировине

Челичне плоче
Све челичне плоче и остали челици које користи опрема израђена од стакла Таији су од познатих челичних фабрика у Кини, као што су Баостеел Гроуп, Јинан Ирон анд Стеел Гроуп итд. Челици се израђују строгим стандардима и испуњавају наше захтеве за дебљином и квалитетом .Производни процес
Таији је прво предузеће у Кини које производи опрему за обраду стакла користећи линију за монтажу. Према различитим потребама купаца, направимо стандардни цртеж и покрећемо производњу када потражитељ потврди. Од ЦНЦ чувања до заваривања, до емајлирања, до монтаже, сваки процес строго се контролише како би се избегли неквалификовани производи.


Контрола квалитета
Таији је једино предузеће на свету које производи опрему од стакла постављену линијом за монтажу. Ово производи производе са стандардним стакленим облогама са поузданим квалитетом и приступачном ценом. Са само-развијеном напредном технологијом за емајл и патентираном технологијом, Таији-ова опрема за стакло обложена је најпоузданијом комбинацијом челика и стаклене облоге у индустрији. Производни процес и технологија увек воде на тржишту. Са изузетном издржљивошћу, наши производи су добили једногласну похвале и поверење од купаца, а уживали су и високу потражњу која је увек превазилазна од 2009. Зашто? То је због наше строге контроле квалитета која узима кредит.