Dom > novosti > Sadržaj

Упутство за примену Реагора за емајл

Реактор који је обложен стаклом широко се користи у хемијској индустрији, нафти, медицини, пестицидима, прехрамбеној индустрији и другим индустријама, како би се осигурала нормална употреба опреме обложена стакленом, његовим главним перформансама и инсталацијом, употреба напомена је следећа:

1. Користите притисак: 0.2--0.4мпа

2. Отпорност на киселине: Све врсте органских киселина, неорганских киселина, органских растварача имају добру отпорност на корозију. Ако производим стакленим раствором 20 у врелу 48 х, постојање корозије 0 9г М2 (одличан индекс производа од 1,0 г М2).

3. Отпоран на алкалије: алкални раствор са обојеним стаклом је мање корозиван од киселог раствора. Али да ли ћу садити узорке стакла стављене у 1Н корозију раствора натријум хидроксида, температуру теста 80 Схан вријеме 48х. Стопа корозије је 6.76Г (одличан индекс производа је 7.0г М2).

4. Радна температура: грејање и хлађење опреме са облогом на стаклу, требало би да буде споро. Постављам производњу стаклене опреме са температуром од 0-200 Схан, температурно отпорном променом ≥ 200 Схан.

5. Порцелански слој Дебљина: Дебљина порцуланог слоја стаклене опреме износи 0,8-2 0мм, дебљина порцеланског слоја опреме за уређаје са облогом од стакла је 0,6-1 8мм.

6. Отпорност на напон: стаклена облога са добром изолацијом, када стакло у одређеној дебљини 20КВ високе фреквенције ЕДМ инспекција порцеланског слоја, високофреквентни ЕДМ не може продрети у слој порцелана.

7. Отпорност на удар: што је мањи унутрашњи стрес чаше, што је боља еластичност, то је већа тврдоћа, што је већа снага флексибилне чврстоће, то је боља отпорност на ударце.