Dom > novosti > Sadržaj

Нерђајућег челика Резервоар зашто је толико популаран?

У ствари, за нерђајућег челика резервоара за складиштење, у ствари, он је толико популаран са разлогом, ми смо упознати са хемијским нерђајућег челика канти и вина индустрија млека типа нерђајућег челика конзерве, карактеристика тих тенкова су слични.

Нерђајућег челика Резервоар има јак отпорност на корозију, није под утицајем спољашњег ваздуха и воде корозије резидуалног хлора, свака лопта резервоар пре фабрике морају да пролазе кроз јаку тест притисак и тестирање, под нормалним услуга притисак живот до 100 година.

Друго, заптивање од нерђајућег челика лименки је посебно добро, заптивни дизајн нерђајућег резервоара челика потпуности елиминишу штетне материје у ваздушном прашине и резервоара комараца упада, и осигурати квалитет воде резервоара није загађена споља свет и узгој црвене глисте. Али такође има карактеристично је челик лонац од нерђајућег елиминише редовно чишћење, чишћење треба само да отвори резервоар доњи Бловдовн вентил периодично бити у стању да се ослободи падавина материјал у води, у великој мери смањује трошкове чишћења.