Dom > Производња > Контрола квалитета

Контрола квалитета
Таији је једино предузеће на свету које производи опрему за стакло на линији за монтажу. Ово производи производе са стандардним стакленим облогама са поузданим квалитетом и приступачном ценом. Са само-развијеном напредном технологијом за емајл и патентираном технологијом, Таији-ова опрема за стакло обложена је најпоузданијом комбинацијом челика и стаклене облоге у индустрији. Производни процес и технологија увек воде на тржишту. Са изузетном издржљивошћу, наши производи су освојили једногласну похвале и поверење од купаца и уживали су високу потражњу која је увек превише снабдевана од 2009. Зашто? То је због наше строге контроле квалитета која узима кредит.


Quality Control 01(001).jpg

Ригороус Тест


Quality Control 02(001).jpg

Довољно напајање


Quality Control 03(001).jpg

Стандардизована линија монтаже


Quality Control 04(001).jpg

Таији производи извезени широм света


Quality Control 05(001).jpg

Индустрија Водећа технологија производње


Quality Control 06(001).jpg

Ексклузивна подземна електрична пећ за суспензијско синтеровање


Quality Control 07(001).jpg

Полу-полуаутоматска машина за полирање


Quality Control 08(001).jpg

Унутрашње зидно полирање


Quality Control 09(001).jpg

Прецизна обрада


Quality Control 10(001).jpg

Штампарска опрема


Quality Control 11(001).jpg

Стандардна производна линија


Quality Control 12(001).jpg

Опрема за пескирање песка


Quality Control 13(001).jpg

Опрема за емајлирање


Quality Control 14(001).jpg

Опрема за заваривање


Quality Control 15(001).jpg

Линија за производњу емајла


Quality Control 16(001).jpg

Опрема за откривање недостатака


Таији је једина фабрика у Кини која комплетира производни процес опреме за обраду стакла у радионицама. Због тога се избегава ерозија кише, осигуравајући поуздан квалитет и леп изглед. Сви производи се синтерују у електричној пећи, са једном ексклузивном пећницом за једну спецификацију. Постоји десетине пећи за емајл у различитим величинама. Процес емајлирања примењује дигитални уређај за контролу температуре и 36 патентованих технологија, који обезбеђују да се температура пећи добро испоручује током емајлирања, стварајући стабилније и поуздане производе.


Саморазвијени развијени АС906 и ТЈ09 емајли имају одличну отпорност на киселину, алкалију, топлоту, абразију, топлотни удар и механички удар. Они у потпуности испуњавају међународне стандарде. На десетине хиљада опреме за стакло, укључујући реактор са процесорима под углом од стакла, резервоар за складиштење, реакторски агитатори, итд. Се продају годишње. Али однос проблематичних производа је неколико пута нижи од напредних конкурената у свијету. Наравно, као и било које предузеће, Таији има и недостатке. Треба побољшати управљање и стално побољшавати. Само на овај начин можемо одржати частни назив као најбољи произвођач опреме за стакло у Кини.