Dom > Производња > Сировине

Сирова опрема за опрему од стакла
Челичне плоче
Све челичне плоче и остали челици које користи опрема израђена од стакла Таији су од познатих челичних фабрика у Кини, као што су Баостеел Гроуп, Јинан група за жељезо и челик, итд. Челици се израђују строгим стандардима и испуњавају наше захтеве за дебљином и квалитетом .Емајл високих перформанси
ТЈ09 емајл за стаклене облоге независно је развио Таији, комбинујући немачке и америчке технологије. Може се похвалити нарочито високим перформансама које су достигле међународни напредни ниво. На пример, наш стаклени емајл долази са одличном отпорношћу на кисел и алкални медијум, механички удар и оштру температурну варијацију. Доказано строгим тестом, може се одупрети корозији свих органских и неорганских киселина, органских растварача и слабе основе, осим флуороводоничне киселине и јаке фосфорне киселине. ТАИЈИ емајл усваја светски водећи процес синтеровања електричне пећи са прецизним саставом и строгом контролом квалитета, чиме се у потпуности може осигурати квалитет стаклених облога.

Графикон криве криве
Кривуље корозије у графиконима показују типичну корозивност киселог и алкалног медија. Пошто је степен корозије мањи од 0,1 мм / годишње, то значи да медијум има веома слабу корозију на стакленој подлози. Дакле, препоручује се. Када је корозија у границама од 0.1 ~ 0.2мм / год, корозија се не може занемарити. Потребно је извршити редовну инспекцију како би се видело колико је стаклена постројења била кородирана. Пошто је степен корозије виши од 0,2мм / годишње, медијум има озбиљну корозију према стакленој облоги и самим тим се не препоручује.