Dom > Сервис

Сервис
Као лидер на тржишту у производњи стаклених хемијских реактора, посуда за складиштење, стаклених облога, мијешалица и друге опреме и дијелова стаклене облоге, Таији увијек ради под принципом оријентираног на купце. Сви радови које радимо имају за циљ да задовоље купце. У оба предпродаја и периода продаје, ми ћемо учинити све да понуде корисницима најзначајније услуге.

1. Таији је основао 2 спољнотрговинска одељења која запошљавају најпрофесионалније спољнотрговинске послове у индустрији стаклене облоге. Они имају богато знање о опреми од стакла и могу радити са вама како би изградили оптимална решења.

2. Наш одељење за дизајн такође има професионалне дизајнере за опрему која се извози. Они могу директно комуницирати са вама о дизајнерским цртежима како би осигурали величине и спецификације опреме.

3. Изградили смо стандардизоване радионице за опрему и делове стаклене облоге и развили најсавременије технологије. Искусан производни тим спроводи контролу штапова над сваким производним процесом, осигуравајући прецизност и квалитет производа.

4. Софистицирана искуства спољне трговине обезбеђују да се опрема и сродне информације могу доставити на време. Обећавамо гаранцију од 18 месеци или 12 месеци за опрему опремљену стаклом.