Dom > o nama > Врхунска опрема са стакленим облицима

Зашто је Таији Гласс-лининед опрема оптималан избор у Кини?
Таији, производњу и продају десетине хиљада комплета опреме за обраду стакла сваке године, има највећу количину опреме произведену у стаклу у свету, а готово да нема проблема са корисницима због проблема са квалитетом. Штавише, стопа поправке наше опреме много је нижа него код других произвођача у овој индустрији. Међутим, наши кућни партнери се често жале на проблеме са квалитетом. То озбиљно утиче на производњу корисника. Чак и најнапреднији произвођачи на свијету не могу се ријешити проблема с квалитетом. Због тога већина купаца одабире Таији и говори високо о нашим производима.


Заиста, зашто опрема Таији стакла није ослобођена проблема са квалитетом како би уживала у потражњи за испоруком, може се објаснити слиједећим разлозима.

1. Менаџмент Таији је доследно искрен, ригорозан и прецизан, што је добро познато и препознато у овој индустрији. Најважније, Таији никада не прави лажну репутацију, потпуно пажљиво ради корисника и упорно фокусирајући се на бољу опрему опремљену стаклом. То гарантује трајнију опрему за кориснике и чини их задовољнијим производима и услугама компаније Таији.


2. Таији придаје велики значај запосленима. Уложили смо 12 милиона РМБ-а за изградњу пет звјездица са око 400 особа, а пружамо главне менаџмент и техничке бацкбоне са кућама, аутомобилима и другим погодностима. Све погодности и велфаре помажу у јачању веза између запослених и компаније, омогућавајући производе вишег квалитета и изванредне услуге клијената.


3. Све челичне плоче које се користе у Таији испоручују водеће челичне биљке у Кини и обрађене су у складу са националним стандардима. На основу страних технологија емајла, Таији је иновирао и развио нашу властиту емајл, како би се емајл и челичне плоче усложиле у комбинацији након синтеровања. Физичке и хемијске перформансе наше емајлије су много боље од наших конкурената. На пример, може се похвалити одличном отпорношћу на киселу и алкалну корозију, хабање и термички шок са варијантном температуром.


4. Облога Таији стакла се израђује применом технологије хладног спреја и емајл мора бити синтериран на слој унутрашњег зидног слоја. 6 пута хладно прскање и синтеровање ће се поновити. Потенцијалне дефекте (ваздушни мехурићи итд.) Морају се проверити и уклонити након сваког синтеровања. Тек након што то учинимо, можемо водити следеће хладно прскање. Коначно дебљина стаклене облоге достигне жељени ниво и проверава се испитивањем искоришта од 20КВ за готов производ.
Али сада већина домаћих произвођача примењује термичку спреј и технологију пуцања на ниским температурама, уз само једнократно или двоструко прочишћавање и гашење енамела. Иако на овај начин може значајно уштедити цену, он неизбјежно утиче на квалитет производа. Штавише, неки потенцијални недостаци, као што су зрачни мехурићи, гвожђе и др., Негативно утичу на опрему.


5. Таији има 36 власничких технологија које чине технологију синтеровања научнијим. Сва опрема, укључујући челични реактор са челичном водом, резервоар с подлошком од стакла и сл. Произведени су у потпуности у складу са националним стандардима. Израда све опреме и резервних делова у сопственим радионицама значајно побољшава стабилност производа.


1.jpg

Висококвалитетна опрема са стакленим влакнима


2.jpg

Ригорозни КЦ


3.jpg

Радионица о опреми која ће бити извезена